У Борцу желе да против Слободе пруже добру игру: Ривал јачи, исход исти

Дарко Пашагић
У Борцу желе да против Слободе пруже добру игру: Ривал јачи, исход исти

БАЊАЛУКА - Шеф стручног штаба Борца Владо Јагодић очекује да ће његова екипа и вечерашњем мечу против Слободе пружити добру игру, као и у првом колу, те да ће Бањалучани и послије друге првенствене утакмице имати максималан учинак.

“Црвено-плави” су у првом колу декласирали Младост са 6:0 и апсолутни су фаворит и у дуелу са Тузлацима, али искусни стратег сматра да ће овог пута његови изабраници имати знатно тежи задатак.

- Имамо обавезу више да послије убједљивог старта пружимо још једно добро издање. Сигурно је да је у овом тренутку Слобода много јачи ривал од Младости и зато морамо бити још опрезнији. Међутим, свима мора да буде јасно да је Борац на Градском стадиону фаворит, без обзира на то против кога игра - нагласио је Јагодић.

Он је рекао да у комбинацији сигурно неће бити суспендованог голмана Младена Кукрике, који би због недоличног понашања могао остати без ангажмана у клубу и Александра Субића, који је због повреде замијењен у првом сусрету.

- Због кршења клупске дисциплине голман Борца Младен Кукрика је суспендован. У питању су четири пропуста и против њега се води дисциплински поступак. Све се ради процедурално, као што треба да ради озбиљан, организован, професионалан клуб. Ником не могу да забраним да живи на свој начин, али свако мора да зна како да се понаша. Изнад свих нас је Борац, тако да је неопростиво то што је урађено. Са Субићем не желимо да ризикујемо, јер је терен прилично влажан и не бисмо жељели да обнови повреду. Зато ће у комбинацији бити Ђорђе Ћосић, који у првом сусрету није био у записнику због ударца који је добио у ребра - додао је Јагодић.

Штопер Марко Јовановић, који је против Младости постигао први гол, очекује нови тријумф.

- Биће много теже, али побједа је једини циљ. Надам се да ћемо и овог пута бити прави и да ћемо послије два кола имати шест бодова. Играћемо максимално озбиљно и борбено како бисмо направили још бољу атмосферу пред серију дербија и тешких утакмица - рекао је Јовановић.

Остали парови

Још један сусрет другог кола биће одигран данас и то у Бијељини, гдје ће од 17 часова Радник угостити Жељезничар. Четири преостала меча играју се сутра, а састају се: Младост - Сарајево (17 часова), Олимпик - Широки Бријег (17.30), Вележ - Зрињски (19), Тузла сити - Крупа (20.30 часова).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана