Туча фудбалера сарајевског Олимпика и хрватског Јадрана у Међугорју

radiosarajevo.ba
Туча фудбалера сарајевског Олимпика и хрватског Јадрана у Међугорју

Пријатељска утакмица у Међугорју, у којој су се састали сарајевски Олимпик и Јадран из Плоча, прекинута је након 15 минута због опште туче фудбалера на терену.

Према сазнањима, до скандалозног понашања играча оба тима дошло је након што су се вербално сукобила два фудбалера из редова Олимпика и Јадрана.

"Након првих чарки између њих двојице, настао је општи метеж на терену, у којем су учествовали сви играчи оба тима. Након што су се сукобили играчи из првих постава, њима су се у тучи прикључили и резервни. Одмах да кажем да није ријеч о неком националистичком инциденту, да је један играч другом опсовао нешто на националној основи, већ је ријеч само о сукобу два играча у жару борбе, који се касније пренио на све играче. Срећом, нико није повријеђен", прича за Радиосарајево.ба  један од навијача који је пратио меч у Спортском центру у Међугорју.

Олимпик и Јадран се у Међугорју налазе на припремама. Пријатељски сусрет је заказан прије неколико дана.

"Лијепо вријеме, сјајан терен... Прави спортски угођај се на крају претворио у срамоту. Припадници МУП-а нису били на терену, јер је ријеч о пријатељском сусрету, али и да су били ту, ништа не би могли урадити, јер је туча била као на рингу. Морам казати да се све брзо смирило и да након тог боксерског обрачуна нико није повријеђен, нити је приведен...", додао је навијач.

Исти извор је казао да сусрет након прекида и туче није настављен.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана