Тренер Радника Владо Јагодић послије четвртог узастопног пораза: Не размишљам о одласку

Дарко Пашагић
Тренер Радника Владо Јагодић послије четвртог узастопног пораза: Не размишљам о одласку

БИЈЕЉИНА - Иако је прије сусрета шеф стручног штаба Радника Владо Јагодић најављивао да је побједа једини избор у дуелу са Широким Бријегом, то не само да се није десило већ су се гости у Херцеговину вратили са цијелим плијеном - 1:2.

 

Ово је тренеру Бијељинаца био четврти узастопни пораз, а свој револт је показала и навијачка група Радника “Инцидент” транспарентом “Владо, још си ту?”. Навијачи су му у неколико наврата скандирали да је вријеме да оде, али искусни стручњак нема намјеру да их послуша. 

- Имају они право да скандирају, али боље да бодре своју екипу. Имају право да траже шта хоће, али нико се од њих не пита како смо ми кренули у сезону. Немају право да ме вријеђају и псују моју породицу. Свјестан сам ситуације, али не могу опростити пријетње играчима и прекидање тренинга пред пут у Тузлу. О томе се ћутало због мира у кући, али је то имало посљедице по играче. А зна се ко поставља и смјењује тренера - рекао је Јагодић.

Осврнуо се и на саму утакмицу.

- Мало је један гол против оваквог Широког Бријега. Прво полувријеме било је тотални подбачај и срамота ме тих првих 45 минута. Играмо веома важну утакмицу, а играмо без енергије и жара и са само пет прекршаја у првом дијелу. Да су моји фудбалери играли у првом полувремену као у другом, све би било другачије. Тешка ситуација. Можда смо могли бити мало мирнији у неким ситуацијама на 1:2, али смо изгубили због лошег првог дијела - додао је Јагодић.

Прво полувријеме у потпуности је припало гостима, који су повели у 12. минуту. Био је то брз контранапад по десној страни, који је започео Кристијан Медић, а завршио првим голом у сезони Маријан Ћавар. У 24. минуту Бојан Марковић је пропустио велику прилику за изједначење, а казна за овај промашај стигла је само три минута касније. Поново брз контранапад по десној страни, а овог пута акцију је започео Даниел Лукић. Одлично је центрирао, а Филип Брекало је лијепо захватио лопту и савладао Азура Аљкановића. У наставку сусрета Радник је био бољи, али осим утјешног поготка Кенана Шарића, који је заиграо први пут послије повреде, није успио ништа више.

До важних бодова у бици за опстанак дошло је Посушје, које је на стадиону “Мокри Долац” савладало Жељезничар са 2:0 головима Луке Лучића у 21. и Доминика Бегића у 85. минуту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана