Тренер Леотара Олег Ћурић задовољан на почетку припрема

Д. П.
Тренер Леотара Олег Ћурић задовољан на почетку припрема

ТРЕБИЊЕ - Међу посљедњима од свих прволигашких екипа са припремама су кренули и фудбалери Леотара, који ће поново играти у највишем фудбалском такмичењу Републике Српске. Шеф стручног штаба Олег Ћурић задовољан је одзивом играча, али и чињеницом да пауза од четири мјесеца проузрокована пандемијом вируса корона на њима није оставила великог трага.

- Редовно смо били у контакту, играчи су радили по индивидуалним упутама и видљиво је да су се придржавали договора. Међутим, јасно је да нема ништа без екипног рада. Надам се да ће почетак припрема сви добро издржати. У ходу ћемо рјешавати неке ствари и надам се да ћемо све неометано моћи да у дјело спроведемо зацртани програм - истакао је Ћурић.

На првом окупљању била су 23 играча, која су у прекинутој сезони освојили титулу шампиона Друге лиге Републике Српске, група исток, али стратег тима са “Полица” очекује да у наредним данима буде појачања.

- Виши ранг захтијева да имамо практично по двојицу играча ба свакој позицији, што значи да нам у овом тренутку недостају лијеви бочни, задњи везни и нападач - нагласио је Ђурић.

Планирано је да се одигра пет контролних утакмица, али је још увијек неизвјесно ко ће бити ривали.

- Ова ситуација са вирусом корона практично ће диктирати план припрема, али и план пријатељских мечева. Ипак, вјерујем да ћемо до почетка првенства, који је заказан 8. августа бити спремни ѕа сва искушења у прволигашком друштву, гдје нам је циљ пласман у средину табеле - додао је Ћурић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана