Тренер Борца Владо Јагодић задовољан појачањем: Мелег има снаге за полувријеме

Д. П.
Тренер Борца Владо Јагодић задовољан појачањем: Мелег има снаге за полувријеме

БАЊАЛУКА - Тренер Борца Владо Јагодић сматра да ће Дејан Мелег бити велико појачање за Бањалучане, али да још није у топ форми.

- Сигурно је да ће нам играч његовог квалитета добро доћи у везној линији и да ће надомјестити одлазак Владана Даниловића. Са екипом је већ одрадио неколико тренинга. Није још у топ форми, али сигуран сам да већ сада може квалитетно одиграти једно полувријеме - рекао је Јагодић.

Мелег је каријеру почео у Војводини, а био је фудбалер Црвене звезде, Ајакса, Камбура, Кајзериспора, Левадијакоса и нишког Радничког.

- Добио сам позив од управе Борца, после тога и тренера. Искрено, није ми требало дуго времена да размишљам да ли да дођем. Моја форма је у малом паду или малој кризи, те је у мом случају најбитније да имам клуб који ме жели. Надам се да ћу својим залагањем на тренингу и залагањем на утакмицама помоћи клубу и својим саиграчима - рекао је Мелег.

Јагодићу је тешко пао пораз од Радника јер су тако Бањалучани прекинули низ од четири узастопне побједе, али и због чињенице да у 100. званичној утакмици на клупи Бањалучана није забиљежио 56. тријумф (биланс 55 побједа, 20 ремија и 25 пораза).

- Цијела екипа је имала лош да­н и, осим зицера Бојана Марковића, нисмо упутили ниједан шут у оквир гола, што је стварно срамота. Пораза у овом мечу нас је коштала наша нестрпљивост у игри. Знали смо и прије сусрета како ће Радник играти, али, једноствно, били смо брзоплети и домаћин је стигао до заслужене побједе - нагласио је Јагодић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана