Тренер Борца Немања Миљановић није разочаран послије ремија у Бијељини: Млади коректно одрадили посао

Дарко Пашагић
Тренер Борца Немања Миљановић није разочаран послије ремија у Бијељини: Млади коректно одрадили посао

БАЊАЛУКА - Иако се очекивала побједа на гостовању код “фењераша” Радника, семберски тим је откинуо бод Борцу, који је упркос ремију задовољнији напустио бијељински Градски стадион с обзиром да су домаћи погодили стативу у самом финишу.

Тако су изабраници Немање Миљановића наставили са просипањем бодова у дуелу са екипама које су по квалитету, бар на папиру, објективно слабије.

- Нажалост, опет смо морали да јуримо резултат и на крају успјели смо да дођемо до изједначења када смо играли са три нападача. Резултат је реалан, мада смо имали своје шансе, али не смијемо да заборавимо да је у тренуцима када смо све карте бацили у напад, домаћин послије неких наших грешака имао веома зреле прилике да удвостручи предност - нагласио је Миљановић.

За разлику од дуела у прошлом колу против Рудар Приједора стратег Бањалучана није могао да рачуна на неколико играча, којима се пред утакмицу придодао и Горан Закарић.

- Он је повриједио кољено на посљедњем тренингу пред ову утакмицу. Поред њега због повреде није било Марка Јовановића, од раније је ван строја Немања Вукмановић, а због жутих картона нису играли Никола Дујаковић и Милан Вушуровић. Нажалост и Дину Ћорића смо морали раније да изведемо са терена због повреде, баш као и Доналда Молса. Због свега тога шансу су добили млађи играчи, који су с обзиром на своје искуство коректно одрадили посао - наставио је Миљановић.

Иако је Борац пред посљедње коло јесењег дијела на четвртој позицији стратег Бањалучана је нагласио да се овај дио сезоне може оцијенити као задовољавајући.

- Остаје нам још утакмица са Слободом на нашем терену и ако је добијемо, а вјерујем да хоћемо, морамо да будемо задовољни, јер ћемо остати у игри за пласман на међународну сцену. Онда треба сјести, добро размислити шта даље и на прољеће учинити све да се циљ испуни. Сигурно је да неће бити нимало лако, јер је Зрињски превише одмакао и Тузла сити је на приличној удаљености, али вјерујем да у борби са Сарајевом, Широким Бријегом, Слободом, па чак и Вележом можемо стићи до треће позиције и да ће прољеће бити успјешније од јесени - додао је Миљановић.

Лукић

Други првенствени гол у сезони нападач Борца Јово Лукић постигао је на свој 23. рођендан, али славље је покварила чињеница да заједно са саиграчима није успио да дође до побједе, која би чети са Градског стадиона послије пораза Сарајева од Широког Бријега донијела треће мјесто на табели. Наиме, његов погодак био је довољан само за бод у дуелу у Бијељини, што сигурно не може да задовољи жеље Бањалучана, али и њихових присталица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана