“Тотенхем” први до осмине финала

Срна
“Тотенхем” први до осмине финала

БИЈЕЉИНА - Екипа “Тотенхема” вечерашњом побједом против “Волфзбергера” пласирала се у осмину финала Лиге Европе, а сутра се игра преосталих 15 мечева.

Осим утакмице између “Милана” и “Црвене звезде”, широм Европе сутра ће бити одиграно преосталих 14 реванш утакмица шеснаестине финала Лиге Европе.

Сви учесници осмине финала биже познати сутра око 23.00 часа или мало касније ако негдје буде било продужетака или извођења једанаестераца. А, биће врло занимљивих окршаја.

Вечерас смо добили првог учесника осмине финала Лиге Европе. То је екипа “Тотенхема”, коју са клупе предводи Жозе Мурињо и која је рутински одрадила посао против аустријског “Волфзбергера”.

Послије прве утакмице у Аустрији, коју је лондонски тим добио са 4:1, сада су били за нијансу убједљиви, пошто су славили са 4:0.

Двоструки стријелац за популарне Пијевце био је Карлос Винисијус, а преостала два су постигли Гарет Бејл и Деле Али, за укупних 8:1 за енглески тим.

Сутра увече играју “Ајакс”, “Шахтјор”, “Виљареал”, “Рома”, загребачки “Динамо”, “Глазгов Ренџерс” и “Манчестер Јунајтед” који су забиљежили побједе у гостима, па ће им сигурно у реваншима бити мало лакше.

Велика борба се очекује у сусретима “Арсенал” - “Бенфика”, “Бриж” - “Динамо Кијев” и “Лестер Сити” - “Славија Праг” у којима није било побједника у првим утакмицама, а клубови су приближног квалитета.

Тежак посао чека “Наполи”, који мора да надокнади два гола заостатка против шпанске “Гранаде”, као и “ПСВ Ајндховен”, који је изгубио први меч од “Олимпијакоса” 2:4.

Њемачки тимови су прошле седмице одиграли врло ефикасне утакмице. “Хофенхајм” против норвешког “Молдеа” - 3:3 и “Бајер Леверкузен”, који је изгубио од “Јанг Бојса” 3:4, али су и даље фаворити за пролаз даље.

Ево свих парова:

Сриједа:
Тотенхем - Волфзбергер 4:0 /4:1/

Четвртак:
18:55 Ајакс - Лил /први меч 2:1/
Арсенал - Бенфика /1:1/
ХоФенхајм - Молде /3:3/
Наполи - Гранада /0:2/
Глазгов Ренџерс - Антверпен /4:3/
Шахтјор Доњецк - Макаби Тел Авив /2:0/
Виљареал - Ред Бул Салцбург /2:0/
21:00 Милан - Црвена звезда /2:2/
Рома - Спортинг Брага /2:0/
Бајер Леверкузен - Јанг Бојс /3:4/
Бриж - Динамо Кијев /1:1/
Динамо Загреб - Краснодар /3:2/
Лестер Сити - Славија Праг /0:0/
Манчестер Јунајтед - Реал Сосиједад /4:0/
ПСВ Ајндховен - Олимпијакос /2:4/ /крај/

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана