Taekwondo клуб Српски соко окупља борце од пет до 50 година – чланарина се не плаћа!

ГС
Foto: Mozzart

Скоро три деценије Taekwondo клуб Српски соко је мјесто окупљања великог броја љубитеља ове корејске борилачке вјештине, свих старосних категорија.

Најмлађи члан има само пет година, а најстарији 50. Сјајне резултате остварују и у мушкој и у женској конкуренцији, а компанија Mozzart подржала их је на путу ка новим успјесима, донацијом опреме.

Оно што издваја овај зворнички клуб су отворена врата свима који желе да се опробају на татамију...

-Код нас се не плаћају чланарине, а успјевамо да опстанемо захваљујући доброј сарадњи са градском управом Зворник и уз помоћ пријатеља спорта као што је Mozzart. Веома смо захвални на комплетима лијепе опреме, ове тренерке ћемо чувати за специјалне манифестације и одлазак на такмичења - нагласио је предсједник ТК Српски соко Душко Кусмук.

Овај спортски колектив постоји од 1994. године, а тренутно има око 100 чланова.

-Код нас тренирају све категорије, од кадета до сениора, а најбоље резултате су постигли јуниори, који су са свјетских првенстава доносили бронзане медаље. Имамо солидну заступљеност дјевојака, све успјехе равномјерно постижу дјевојке и мушкарци. У плану нам је и одлазак на Европско првенство у Грчкој у октобру, надамо се да ће епидемиолошке мјере дозволити пут и одржавање такмичења - истакао је Кусмук.

Mozzart већ дужи низ година подржава клубове из многих спортова, поготово кроз акцију „Нови дресови за нове шампионе“, а увијек се труди да помогне и кроз донације друге опреме.

-Главни циљ нам је да дамо пуну подршку клубовима који окупљају омладину из свог мјеста и промовишу рекреативни спорт и здрав начин живот, а уједно имају системски рад са млађим категоријама и остварују врхунске резултате. Taekwondo клуб Српски соко не наплаћује чланарине и пружа свима прилику да тренирају, што је за сваку похвалу - истакла је руководилац дирекције корпоративних послова у компанији Mozzart Селма Салкановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана