Старчевић у тешкој мисији у Крупи

С. К.
Старчевић у тешкој мисији у Крупи

Бањалука - Слободан Старчевић вратио се у кањон Врбаса и водиће тренинг Крупе заказан за десет часова.

Истина, ову вијест нико од челника клуба није потврдио, али ни демантовао мада је већ јасно да је посао око ангажмана завршен. Предсједник Крупе Драшко Илић потврдио је да управа клуба преговара са својим некадашњим шефом стручног штаба те да Старчевић од свих кандидата има највише шанси да преузме кормило посљедњепласираног тима Премијер лиге.

- Тачно је да преговарамо са Слободаном Старчевићем, као и са још неколико тренера. Он од свих кандидата за нашу клупу има највише шанси, али не могу сада да потврдим ни да је баш он нови тренер, али ни да није! Све ће бити јасно у сриједу пријеподне - рекао је први човјек Крупе Драшко Илић.

Тренутно његов тим заузима посљедњу позицију на табели, са чак седам бодова мање од прве екипе изнад линије испадања, и Старчевића чека огроман посао да покуша спасти екипу од селидбе у нижи ранг. Старчевић је недавно поднио оставку у Тузла ситију, гдје је стигао прошлог љета управо из Крупе, а након одласка Дарка Несторовића са клупе Звијезде 09 котирао је као нови тренер екипе из етно-села Станишићи. У овом клубу били су заинтересовани за сарадњу са доказаним стручњаком, али до ње, по свему судећи, није дошло. Тако је у први план искочио Феђа Дудић. Предсједник Звијезде 09  Борис Станишић и сам Дудић потврдили су да је било одређеног контакта, али да још нису озбиљно разговарали и да договор још није постигнут. Дудић је синоћ био на преговорима у етно-селу Станишићи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана