Спој футсала и радничких игара: Mozzart подржао Турнир „Арена 2022"

Mozzart
Спој футсала и радничких игара: Mozzart подржао Турнир „Арена 2022"

Завршен је први зимски Турнир „Арена 2022" у Градишци. За све учеснике и посјетиоце био је то прави спортски спектакл јер су имали прилику да уживају у футсал мечевима, али и радничким играма.

За титулу најбољих у те двије категорије бориле су се 42 екипе из БиХ. Титула најбољег тима у футсалу припала је екипи ДМ монтажа из Брода, а најквалитетнији раднички састав био је Прима ИСГ из Градишке. Организатори не крију задовољство због успјешности турнира, ни захвалност због подршке које су добили.

-Заиста бих се захвалио компанији Mozzart која нам је финансијски помогла при организацији првог зимског турнира. Ово није први пут да нас подржавају, већ су нам били партнери при организацији турнира током љета и на свему томе смо им бескрајно захвални- каже Дарио Лацковић, члан организационог одбора Турнира.

Организатори Градска управа Градишка, „Арена" и удружења грађана „Микро мрежа" и „Наша Сава" веома задовољни одазивом екипа, али и чињеницом да су оборили рекорд посјећености. Наиме, 42 екипе из цијеле БиХ такмичиле су се у двије категорије, а нова дворана „Арена" била је попуњена до посљедњег мјеста.

За учеснике су припремили и богат наградни фонд од 15.000 КМ. Тако је најбољима у петопарцу припало 10.000 КМ, а најуспјешнија радничка екипа, која је играла у саставу 5+1, освојила је 1.500 КМ. Ни другопласиране и трећепласиране екипе нису отишле кући без пехара и новчаних награда. Због тога најављују да ће опет заиграти на овом турниру и идуће године.

То веома радује организаторе јер им је жеља да овај турнир прерасте у традицију. Посебно су срећни што су њихову спортску манифестацију препознали град Градишка и Министарство спорта, а подржали су их и бројни спонзори, међу којима и компанија Mozzart и то не први пут.

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана