Славољуб Бубања на клупи Звијезде 09

Дарко Пашагић
Славољуб Бубања на клупи Звијезде 09

Бијељина - Нови шеф стручног штаба Звијезде 09 је црногорски стручњак Славољуб Бубања, који је на клупи наслиједио Бориса Савића.

Млади стручњак се и прије меча против Широког Бријега (0:0) са предсједником клуба Борисом Станишићем договорио да напушта кормило због слабих резултати на старту сезоне. Бубања није непознато име на овим просторима.

Крајем прошлог вијека носио је као играч дрес Младости из Гацка, а прије четири године сједио је на клупи Младости из Велике Обарске.

Водио је црногорске клубове Челик из Никшића, Јединство из Бијелог Поља, Морнар из Бара и Арсенал из Тивта, као и македонску Победу из Прилепа.

- Нисам се дуго двоумио да прихватим позив Станишића са којим сам пријатељ одраније. Први тренинг имаћемо у сриједу до када су играчи добили слободно. Ова пауза је добродошла да се мало боље упознам са играчима, али и да видимо гдје је то шкрипало, поготово на домаћем терену. Свјестан сам да ме очекује тежак посао, али сем изазова не бојим - нагласио је Бубања.

Савић је рекао да је његова оставка моралан чин.

- Растанак је договорен раније и да смо добили Широки Бријег и са 18:0 отишао бих са кормила. Надам се да ће овај потез раздрмати екипу. Са предсједником Станишићем остајем у добрим односима, а тиму и новом тренеру желим све најбоље у наставку првенства - рекао је Савић.

 

Звијезда 09                0
Широки Бријег          0

Стадион: Градски у Угљевику.
Гледалаца: 150.
Судија: Адмир Хусић (Храсница) 6,5.
Жути картони: Хркаћ, Станић (Широки Бријег).
Играч утакмице: Федор Предраговић (Звијезда 09) 6,5.

Звијезда 09 : Манојловић 6, Беновић 6, Војиновић 6, Мехмедагић 6, Чагас 6,5, Благојевић 6 (од 86. минута Пармаковић -), Предраговић 6,5 (од 90+2. минута Марковић -), Ђелмић 6,5 (од 80. минута Живковић -), Бађи 6, Стјепановић 6, Тојчић 6. Тренер: Борис Савић.
Широки Бријег: Мишкић 6,5, Ципетић 6, Квесић 6, Баришић 6, Ћорић 6 (од 85. минута Фрањић -), Јовић 6 (од 61. минута Јуриљ -), Марић 6,5, Ковачић 6,5, Хркаћ 6 (од 61. минута Станић -), Багарић 5,5, Енин 5,5. Тренер: Денис Ћорић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана