Шести пораз Игокее, шеста побједа Будућности

Д.Р.
Шести пораз Игокее, шеста побједа Будућности

ЛАКТАШИ - Кошаркаши Игокее нису успјели да направе изненађење у седмом колу АБА лиге јер су у Лакташима изгубили од Будућности са 72:83.

Екипа Драгана Бајића била је равноправан ривал у највећем дијелу меча, у неколико наврата и водила, али су Подгоричани искористили лоше отварање посљедњег квартала  домаћина. Гости су у тим тренуцима погодили неколико врло тешких шутева и  побјегли на недостижну разлику. Добар деби у дресу Александровчана имао је Ђорђе Гагић који је постигао 14 поена, док повратник Дорел Рајт није имао шутерско вече. Најефикаснији је био Рашад Вон са 20 поена, а Кинан Еванс убацио је 12, од којих десет у првом дијелу меча. Госте, који су уписали шесту побједу уз само један пораз, предводио је Никола Ивановић са 18, а 13 је додао Џастин Кобс.

Послије серије тешких мечева Игокеа има нешто повољнији распоред јер у наредном периоду гостује Крки, чека Мегу, па иде на ноге Цибони, екипама са којима се налази у доњем дијелу табеле. Те утакмице свакако су шанса за поправљање скора, нарочито јер би екипа из утакмице у утакмицу требало да изгледа боље и уиграније.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана