Шампионски сјај младих стонотенисера СТК Котор Варош!

Mozzart
Подршку на путу ка новим успјесима пружила им је компанија Mozzart
Foto: Mozzart | Подршку на путу ка новим успјесима пружила им је компанија Mozzart

Клуб има тридесетак младих нада који биљеже сјајне резултате, а подршку на путу ка новим успјесима пружила им је компанија Mozzart

Шампионски сјај стонотениском клубу Котор Варош дају они најмлађи, а донација компаније Mozzart ће им помоћи да још више заблистају на такмичењима! Овај спортски колектив прославља десет година постојања и сјајне резултате у претходном периоду, међу којима се истичу двије титуле првака БиХ у кадетској конкуренцији.

Око тридесетак младих нада вриједно тренира, а двије дјевојчице су већ привукле велику пажњу јавности – Катарина Кучук је најбоља млађа кадеткиња у БиХ, а Марија Панић носи титулу најбоље кадеткиње. Уједно је и осма у категорији јуниорки и добиће позив за репрезентацију БиХ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Оне су наша дика, али поносни смо на сву дјецу која толико добро раде и посвећена су овом спорту. Наш клуб постоји десет година и акценат је управо на развоју омладинског погона, иако имамо и десетак сениора", истиче предсједник клуба Драган Жарић.

Уз подршку општине, локалне заједнице и друштвено одговорних компанија као што је Mozzart, СТК Котор Варош се труди да обезбиједи најбоље услове овој дјеци пуној ентузијазма и љубави према спорту. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Наше опредјељење је улагање у развој стоног тениса и улагање у дјецу, а кроз добре резултате нам се све враћа. Већ смо препознати у нашој заједници као клуб који сјајно ради са најмлађима, а стиже и подршка великих фирми. Нико није могао да вјерује да смо добили чак 30 комплета дресова, који дјеци много значе када иду на велика такмичења", закључио је Жарић.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Компанија Mozzart кроз акцију "Нови дресови за нове шампионе" и многе друге донације наставља да улаже у развој спорта широм земље, а приоритет су увијек клубови који велику пажњу посвећују раду са млађим категоријама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана