Рукометашице Борца уз подршку публике нападају фајнал фор Купа БиХ

Д.Р.
Рукометашице Борца уз подршку публике нападају фајнал фор Купа БиХ

БАЊАЛУКА - Рукометашице Борца имају лијепу прилику да се послије година одсуства са завршних турнира Купа БиХ врате међу четири најбоља тима, с обзиром да су у првом мечу савладале Хаџиће у гостима са 26:25.

Међутим, реванш који је на програму сутра у 20 часова у дворани “Борик” неће бити нимало лаган јер су Хаџићи озбиљна екипа која се на табели Премијер лиге тренутно налази испред “осица”. Зато је важно да Бањалучанке добију и вјетар у леђа са трибина како би избориле прилику да се докопају седмог пехара у овом такмичењу.

- Не смијемо да се заваравамо голом предности, који у овако изједначеним утакмицама ништа не значи. Морамо да будемо стрпљиви, рационални, да не срљамо и не правимо грешке. Мојим дјевојкама би подршка много значила - рекао је искусни стручњак Раде Унчанин за кога су везане практично сви трофеји “осица” у златном периоду клуба.

Актуелно руководство учинило је много да се најтрофејнији клуб у БиХ врати на добро познати пут, а пласман међу четири најбоље екипе био би још један  доказ да су на правом курсу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана