Рукометаш Стефан Миљковић и званично у Војводини: Волио бих да се једног дана вратим у Борац

Д. Р.
Рукометаш Стефан Миљковић и званично у Војводини: Волио бих да се једног дана вратим у Борац

НОВИ САД - Досадашњи лијеви бек Борац м:тела Стефан Миљковић и званично је приступио Војводини, а у јављању за “Глас Српске” признао је да је провео двије лијепе године у Бањалуци.

Град на Врбасу напустио је са два трофеја, у Купу БиХ прошле сезоне и првенству ове, која је нажалост завршена прије времена.

- О мом сада већ бившем клубу могу да кажем све најбоље и најлепше. Успомене и позитивне ствари у клубу, граду, на терену и ван њега нешто су што ћу заувек памтити и волео бих да се поново вратим у Бањалуку - рекао је Миљковић.

Није тајна да рукометаши “црвено-плавих” нису увијек добијали плату на вријеме, али се то није могло осјетити на паркету.

- Били смо стварно сложна екипа, трудили смо се да будемо максимално сложни и када је било тешко. Зато сам поносан на момке који су постали моји пријатељи, желим им велику срећу у наставку каријера, као и тренеру Мирку Микићу и људима који воде клуб. Борац заслужује да буде оно што је био, има невероватну историју и навијаче какви се само пожелети могу - нагласио је момак који наступа за репрезентацију Либана.

Додао је да ће тренутке приликом освајања Купа БиХ, као и утакмице Челенџ купа пред пуним “Бориком” заувијек памтити. А сада се окреће новом изазову.

- Војводина је седам година у низу шампион Србије и стабилан учесник СЕХА лиге. Идуће сезоне наступаћемо у Купу ЕХФ, верујем да ћемо изборити групну фазу. Клуб је сјајно организован, придружио нам се и бивши репрезентативни пивот Бојан Бељански, а са мном је из Бањалуке стигао и Бојан Рађеновић - закључио је Миљковић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана