“Рудари” желе да поправе утисак

Д. П.
“Рудари” желе да поправе утисак

ПРИЈЕДОР/ЛАКТАШИ - Фудбалери Рудар Приједора у другом колу Прве фудбалске лиге у суботу од 17.30 часова угостиће повратника у елиту Српске, Лакташе.

Пред дуел два бивша премијерлигаша фаворит су “рудари”, који су у прошлој сезони испали из најјачег ранга такмичења, а нову су отворили високим поразом на гостовању ко­д Крупе (0:4).

- Старт сигурно није био онакав какав смо очекивали, али је екипа доживјела огромне промјене у односу на ону из прошле сезоне. На премијери смо били ослабљени неиграњем Немање Пекије, Данила Мармата и Мохамеда Камара Кеите, али ће сада они бити у екипи и сигурно ће бити много лакше да се изабере добитна комбинација. Ни у једном тренутку не смијемо потцијенити Лакташе, али смо, без обзира на све, велики фаворити - рекао је тренер Рудар Приједора Зоран Бујић.

Лакташи, који су из Премијер лиге испали прије 12 сезона послије неколико година међу друголигашима, сада су поново у елити Српске, а на старту су на свом терену ремизирали са Жељезничар Спорт тимом (1:1).

- Очекивали смо побједу у првом колу. Међутим, то нас није деморалисало, већ сада идемо у Приједор да великом фавориту покушамо помрсити рачуне. Сигурно нам неће бити нимало лако, али покушаћемо све да се вратимо непоражени - нагласио је стратег Лакташа Миљан Бајић.

У осталим утакмицама другог кола састају се: субота, 17.30 часова: Љубић - Фамос, Жељезничар Спорт тим - Текстилац, Звијезда 09 - Козара, Подриње (Ј) - Омарска, Слобода (НГ) - Алфа Модрича, недјеља, 17.30 часова: Слобода (МГ) - Крупа, Славија - Радник одгођено за 28. септембар, Дрина (З) - Сутјеска играно у петак касно послијеподне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана