"Рудари" заустављају Сутјеску

Д. П.
"Рудари" заустављају Сутјеску

ПРИЈЕДОР, ФОЧА - Доскорашњи премијерлигаш Рудар Приједор у дербију четвртог кола Прве лиге Републике Српске у суботу од 17 часова на Градском стадиону у Приједору угостиће Сутјеску, која у досадашња три кола, уз Крупу, једина има максималан учинак.

Приједорчани су послије дебакла у првом колу и високог пораза од Крупе (0:4) везали двије побједе и желе да забиљеже нови тријумф, којим би се прикључили самом врху табеле.

- Лоше смо стартовали, али је сада већ друга прича. Међутим, неће нам бити лако против Сутјеске, која је показала у прва три кола да ће се и ове године борити за мјесто у самом врху. Тога су играчи свјесни и сигурно је да ће дати све од себе да побиједе Фочаке и тако се приближе водећим екипама. Још увијек не можемо да рачунамо на Мухамеда Кеиту због папирологије, али је она завршена за  Алесандра Насимента Соареша и он ће бити у комбинацији за први тим - нагласио је помоћни тренер "рудара" Срђан Марјановић.

Фочаци пред овај сусрет имају великих проблема, јер велики број играча има стомачни вирус, тако да је неизвјесно ко ће путовати у Приједор.

- Ситуација је сложена и сигурно је да нећемо бити комплетни, али шта да се ради. Ко год изађе на терен Градског стадиона у Приједору, сигурно је да ће дати све од себе да останемо непоражени и тако останемо у самом врху табеле - истакао је стратег Фочака Миљан Радановић.

У осталим сусретима четвртог кола Прве лиге Републике Српске састају се: субота: 17 часова: Славија - Љубић, Дрина (З) - Радник, Жељезничар Спорт тим - Фамос, Звијезда 09 - Лакташи, недјеља: 17 часова: Слобода (МГ) - Текстилац, Подриње  (Ј) - Крупа, Слобода (НГ) - Козара, 20.30 часова: Алфа Модрича - Омарска.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана