“Рудари” и Крупа у бици за чело табеле

Синиша Котараш
“Рудари” и Крупа у бици за чело табеле

Бањалука - У првом од три међусобна првенствена сусрета ове сезоне највећих фаворита за освајање првог мјеста у Првој лиги Републике Српске и пласман у Премијер лигу БиХ на Градском стадиону у Приједору сутра од 16.30 часова састаће се Рудар Приједор и Крупа.

Послије пет одиграних кола некадашњи премијерлигаши налазе се на врху табеле са по 13 бодова, чак осам више од тренутно најближих пратилаца Текстилца и Козаре.

- Веома важна утакмица и за нас и за Крупу мада у овом моменту је то тек утакмица за престиж и неће нешто битно промијенити на табели. Међутим, сигурно је да ће тим који тријумфује имати велику психолошку предност у наставку првенства. Надамо се да уз велику подршку са трибина можемо доћи до побједе која би могла да буде веома значајна у борби за шампионску титулу - рекао је тренер Рудар Приједора Игор Јанковић.

Са друге стране, у редовима Крупе истичу како се надају да би уз прави приступ утакмици могли да дођу до три велика бода.

- Иако није одлучујућа, ова утакмица је ипак јако битна и то из више аспеката. Свакако, победа увек даје највећи мотив, али имамо да одиграмо још две међусобне утакмице, тако да ни победа у овој неће донети неку битну разлику.- истакао је стратег Крупљана Зоран Марић.

- У сваком случају, идемо у госте екипи коју изузетно поштујемо, а чињеница да они до сада још нису вадили лопту из мреже показује колико је Рудар Приједор квалитетан и озбиљан противник - додао је Марић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана