Реми Борца и Леотара у Требињу

Агенције
Foto: ФК Борац

ТРЕБИЊЕ -Другу утакмицу 13. кола Премијер Лиге БиХ на стадиону Полице одиграли су Леотар и Борац и подијелили бодове, одигравши 1-1, а меч у Требињу протекао је већим дијелом под тензијама и напетом атмосфером.

Леотар је дошао до вођства у 24. минути преко Дејана Максимовића, што је први погодак у сезони за везњака екипе из Требиња.

Примљени го „разбудио“ је екипу Борца која је мало више напала до одласка на одмор. Пријетили су Горан Закарић и Јово Лукић, али без успјеха.

Тим Бранислава Крунића могао је у самом финишу удвостручити предност, али шут Милоша Аћимовића са петерца одбрана Бањалучана успјела је изблокирати, тако да се на одмор отишло водстом домаћина 1-0.

Тренер гостију Немања Миљановић на полувремену из игре изводи Енвера Кулашина а уводи Милана Вушуровића, који два минута касније погађа мрежу Леотара за 1-1.

У 68. минуту судија је досудио прекршај над Стојаном Врањешем од стране  Марка Перишића, због чега су негодовали фудбалери Леотара.

Дошло је расправе, кошкања и нагуравања на терену између играча обје екипе, а на крају је судија подијелио пет жутих картона играчима Леотара и два Борцу.

Перишић је добио други жути картон и напустио је терен, што је наишло на негодовање публике. Прекид је трајао око пет минута, а Требињци су меч наставили са десет играча.

Борац је покушао искористити играча више до самог краја сусрета, али су играчи Леотара успјели да се одбране.

Домаћи навијачи до краја меча у неколико наврата су скандирали „лопови”, а играно је шест минута судијске надокнаде.

Судија је Требињцима током меча подијелио чак девет жутих картона.

Борац је тренутно четврти на табели са 18 бодова, а Леотар је са 15 освојених бодова на седмој позицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана