Радник добија руководство са којим је исписао најљепше странице историје: Враћа се Крстајић, Томић директор

Синиша Котараш
Радник добија руководство са којим је исписао најљепше странице историје: Враћа се Крстајић, Томић директор

БИЈЕЉИНА - Најуспјешнији предсједник у историји Радника Младен Крстајић вратиће се колико данас или сутра у клуб, баш као и Небојша Томић, његов први сарадник из времена када су Бијељинци играли на европској сцени.

То ће бити први корак у спасавању бијељинског премијерлигаша који већ мјесецима, па и цијелу годину није на нивоу на коме је био у претходном периоду. Како је “Гласу Српске” потврђено из кругова блиских клубу, Крстајић ће бити члан руководства, међутим, сигурно се у Бијељину не би враћао да нема амбиције и круг људи са којима ће подићи клуб који је на издисају.

- Крстајић би, због тренерских обавеза у екипи ТСЦ, био тек члан Скупштине, док би Небојша Томић преузео функцију директора клуба. Уједно, мјесто предсједника Управног одбора преузео би Љубомир Стевић, један од најужих Крстајићевих сарадника и један од ријетких који је за потребе Радника био спреман да уложи и новац. Осим њих, у управи Радника би требало да буду и привредници са подручја Бијељине од којих се очекује да помогну клубу да поново стане на своје ноге - открио је наш извор.

Навијачи Радника још памте два изласка на међународну сцену, освајање Купа БиХ, али и потпуну клупску стабилизацију, а актуелни предсједник Скупштине Душан Глишић потврдио је да се очекује повратак људи који су од “плавих” направили клуб за сваки респект.

 - Договорено је са градоначелником општине Љубишом Петровићем да буде изабран нови Управни одбор на чијем би челу био Стевић - истакао је Глишић.

Из Бијељине је стигла и информација да би у том случају био промијењен и стручни штаб са Владом Јагодићем на челу, али Глишић то демантује.

- Од смјене стручног штаба нема ништа. Напротив, увелико радимо на томе да још појачамо екипу, а бод са гостовања у Широком Бријегу нам заиста много значи. Чак је мало недостајало да се вратимо и са све три, јер смо пропустили двије идеалне шансе. Међутим, треба знати да смо касно почели са припремама, да је екипа направљена за само седам дана и да треба времена да се уигра. Јагодић је на првом тренингу имао само шест играча, фудбалери који су дошли стигли су у Радник без марке, тренирају и играју без плате, али се не буне. Већ 40 дана су на окупу, раде, ћуте и подносе све ово што се дешава. Сви заједно чекамо те промјене и вјерујемо да ће све бити много боље. А што се тиче учинка на старту првенства, нисмо били незадовољни ни у прва два кола. Очигледно је да нисмо имали снаге и да је то био основни разлог за та два стартна пораза. Искрено, мислим да ћемо из кола у коло бити бољи - додао је Глишић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана