Преминула Лејла Хаирлаховић, некадашња рукометашица и генерални секретар Рукометног савеза БиХ

Aгенције
Преминула Лејла Хаирлаховић, некадашња рукометашица и генерални секретар Рукометног савеза БиХ

САРАЈЕВО - Некадашња рукометашица и генерални секретар Рукометног савеза (РС) БиХ Лејла Хаирлаховић преминула је од посљедица вируса корона.

- Са великом невјерицом и тугом јутрос смо примили вијест да наша Лејла Хаирлаховић није издржала битку са "ковидом 19". Некадашња играчица Јединства, генерални секретар РС БиХ, интелектуалац, докторант, супруга нашег играча Јасмина Хушића - за сваког ко ју је познавао била је посебна особа. Ово је огроман губитак за рукомет и наше друштво у цјелини. Отишла је једна ријетка, посебна, непоновљива, бриљантна особа. Не постоје ријечи да пренесемо потресеност и тугу због ове преране смрти. Нека Ти је лака земља босанска драга Лејла - саопштили су из Рукометног клуба (РК) Грачаница.

Лејла Хаирлаховић рођена је у Цазину, гдје је и почела своју каријеру у РК Крајина, након чега је носила дрес тузланског Јединства, а затим и Живиница.

Касније је, по завршетку играчке каријере, обављала функцију генералног секретара РС БиХ од 2017. до 2019. године.Рукометом се претходно активно бавила десетак година, а онда водила и рукометну академију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана