Премијер лига БиХ: Борац лако са Олимпиком

Д. Ј.
Премијер лига БиХ: Борац лако са Олимпиком

БАЊАЛУКА - Фудбалери Борца наставили су серију добрих резултата пошто су у 25. колу Премијер лиге БиХ лако савладали Олимпик са 3:0.

Захваљујући четвртом везаном првенственом тријумфу, Бањалучани су се вратили на друго мјесто.

Уводни минути првог дијела протекли су у растрзаној игри у којој ниједан тим није успио да наметне свој ритам. Па ипак, како је вријеме одмицало, домаћин је све више и више стезао обруч око гола “вукова”, неријетко пријетећи далекометним шутевима.

Након једног таквог покушаја Алмедина Зиљкића “црвено-плави” су изборили корнер који је извео Горан Закарић а у гол претворио Ђорђе Ћосић.

Пошто је повео, Борац је “умртвио” игру, темпо је опао, а у завршним минутама првог полувремена гости су имали више од игре. Но, резултат се није мијењао.

Већ у уводним минутима наставка Борац је кренуо агресивно. Прво је Елвис Мухановић погодио стативу, да би Дејан Мелег недуго затим затресао мрежу за 2:0. Тачку на и ставио је Дејан Узелац у судијској надокнади.

Претходно је Крупа дошла до злата вриједног бода у борби за опстанак, пошто је ремизирала са Широким на “Пецари”, 2:2. Радник је синоћ глатко поражен на гостовању код Зрињског (0:3).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана