Представљен нови шеф стручног штаба ФК Лакташи

Дарко Пашагић
Представљен нови шеф стручног штаба ФК Лакташи

ЛAКТAШИ - Милан Милановић јуче је и званично представљен као нови шеф стручног штаба Премијерлигаша Лакташа. Овај млади стручњак у досадашњој каријери био је на клупи Земуна и Рада, радио је као помоћни тренер у ОФК Београду, а једно вријеме провео је и у Уједињеним Aрапским Емиратима.

- Довели смо за тренера младог стручњака жељног доказивања и надам се да ће сарадња бити на обострано задовољство - истакао је на конференцији за новинаре одржаној у просторијама ФК Лакташи предсједник овог клуба Жарко Вујмиловић.

Присутнима се обратио и вршилац дужности директора Лакташа Драгиша Савић.

- Пред нама је изузетно тешка година у којој желимо, прије свега, да стабилизујемо клуб и задржимо се у елитном рангу такмичења. Вјерујем да ћемо са Милановићем у томе и успјети - нагласио је Савић.

Милан Милановић захвалио је Управи Лакташа на указном повјерењу.

- Надам се да ћу испунити очекивања која је пред мене поставила Управа клуба. Дошао сам у перспективну средину и морамо сви заједничким снагама да успијемо да остваримо зацртано. Покушаћемо да задржимо костур екипе, али и да неколицини младих и перспективних играча пружимо шансу. Нисам упознат са тренутним играчким кадром, али ћу брзо видјети чиме располажем. Једно је сигурно, у наредној сезони на списку ће бити 22 или 23 играча и три голмана - рекао је нови шеф стручног штаба Лакташа. 

Прозивка у понедјељак

Почетак припрема за наредну сезону заказан је за понедјељак, 22. јун, у 10 часова. На прозивци ће играчи бити упознати са планом припрема.

- Планирано је да 30. јуна обавимо све потребне љекарске прегледе и то вријеме тренираћемо у Лакташима. Послије тога одлазимо на десетодневне припреме на Тјентиште. По повратку ћемо наставити са радом уз одигравање десетак контролних утакмица, а наступићемо и на турниру у Градишци, гдје бранимо пехар освојен прошле године - истакао је Савић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана