Предсједник Крупе Драшко Илић категоричан: Нећемо одустати од Премијер лиге

Д. П.
Предсједник Крупе Драшко Илић категоричан: Нећемо одустати од Премијер лиге

БАЊАЛУКА - Предсједник Крупе Драшко Илић тврди да нови-стари премијерлигаш неће одустати од наступа у елити и да ће на све начине покушати да пронађе рјешење за проблеме, који сада оптерећују клуб из кањона Тијесно.

- Послаћемо све што је потребно за добијање лиценце, али наша жеља је да домаће утакмице играмо на терену у Крупи, што је у овом тренутку немогуће. Наиме, до почетка наредне сезоне требало би да промијенимо пластичну подлогу на терену, као и да поставимо рефлекторе, што је у овом тренутку за нас немогућа мисија. Због тога ћемо као алтернативне терене пријавити Градски стадион у Бањалуци и онај у Модричи, који испуњавају све потребне услове. А, онда ћемо послије тога видјети шта ћемо - нагласио је Илић.

У овом клубу су планирали да се упусте у ова два пројекта, али су нажалост због пандемије вируса корона били спријечени.

- За промјену пластичне подлоге потребно је између 400 и 500.000 марака, док је требало да рефлектори буду изграђени уз подршку локалне заједнице, Фудбалског савеза БиХ и наравно клуба. И тај износ је, бар што се тиче нашег дијела, већи од 300.000 марака. Урадили смо све што је са наше стране, али је питање колико нам у овом тренутку може помоћи локална заједница, а потом и ФС БиХ - наставио је Илић.

Први човјек Крупе је нагласио да се са поносом може осврнути на неколико посљедњих година овог клуба.

- Сигурно смо један од ријетких клубова, који ником није дужан ни марке, а немамо ниједан репрограм. За разлику од других све своје обавезе, међу којима и пореске смо испуњавали на вријеме, али шта нам то сада вриједи. Други успијевају годинама да се такмиче уз силне дугове и репрограме. Ипак, вјерујем да ћемо ријешити све проблеме и наредне сезоне играти у елити - додао је Илић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана