Пораз Радника у другом контролном мечу: Спартак казнио промашаје

С. К.
Пораз Радника у другом контролном мечу: Спартак казнио промашаје

ЗЛАТИБОР - Фудбалери Радника поражени су од Спартака из Суботице са 0:1 у другом контролном мечу током припрема на Златибору, након што су славили против Слоге из Пожеге са 4:1.

Иако су током свих 90 минута били бољи ривал, створили неколико веома изгледних прилика те погодили пречку и стативу, Бијељинци нису успјели да реализују такву игру. Казна их је стигла у 55. минуту када је Никола Вујадиновић био највиши након корнера и главом затресао мрежу Радника.

- Шта да вам кажем, Спартак током целе утакмице није имао ниједну шансу, ниједног правог шута према нашем голу, а онда је постигао смешан погодак, искључиво нашом кривицом. Моји фудбалери, укључујући и голмана, тотално су заказали, нису испратили противничког играча и онда се такве ствари и догоде. Осим неколико почетних минута када смо били баш нервозни, доминирали смо током целог меча, погодили стативу, па онда и пречку, и када се такве шансе не искористе, обично се догоди ово што се догодило нама, да те ривал савлада - рекао је тренер Радника Славко Петровић.

Без обзира на коначан резултат, Петровић је задовољан током припрема и радом својих изабраника те је прокоментарисао могућност да се екипа Радника ускоро појача.

- Као што знате, Демир Пецо је суспендован и видећемо како ће тај проблем бити решен. Тренутно тражимо квалитетног левог бека, али гледамо да ли ће се на тржишту појавити још нешто интересантно. У сваком случају, прелазни рок за Радник још није завршен - додао је Петровић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана