Пораз Игокее од Звезде

М. З.
Пораз Игокее од Звезде

БЕОГРАД - Кошаркаши Игокее поражени су у првој утакмици полуфинала плеј-офа АБА лиге на гостовању код Црвене звезде резултатом 76:61.

Други сусрет на распореду је у петак у Лакташима када ће изабраници тренера Драгана Бајића тражити тријумф за мајсторицу. Током сусрета у дворани "Александар Николић" већим дијелом меча били су у вођству, али их је лоша игра у нападу у посљедњој четвртини коштала тријумфа. Звезда је заиграла одлично у одбрани и онемогућила гостима да дођу до отворених позиција за шут, а при томе су имали доста изгубљених лопти у том периоду. У посљедњих десет минута гости су убацили само шест поена па је пораз био неминован.

Прву двоцифрену предност на сусрету Звезда је имала на четири минута прије краја када је повела са 72:60, сломила противника и практично преломила сусрет у своју корист. Ипак, Игокеа се није предавала и покушала је се врати у сусрет, али није имала снаге за то.

Најбољи у тиму из Александровца био је Един Атић са 15 поена, док ниједан његов саиграч није био двоцифрен, а Никола Јовановић уписао је девет. Звезду је предводио Џордан Лојд са 21 поеном, Кори Волден додао је 13, а Огњен Добрић 12.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана