Подвиг о којем се прича

Д.К.
Подвиг о којем се прича

БАЊАЛУКА - У Бањалуци се још прича о подвигу пионирске селекције Борца.

Изабраници Милана Озрена јесењи су шампиони БиХ. Први пут у историји клуба. Након одиграних 19 кола, црвено-плави су освојили 48 бодова и са бодом више од Сарајева отишли су на заслужену паузу.

– Велики је ово успјех за мене и моје дјечаке. Поносан сам на њих и на њихов рад. То су карактерни, одговорни момци, добри ученици, долазе из разних крајева Републике Српске и БиХ. Било је тешко доћи до ове јесење титуле. Имали смо низ дербија и на крају смо дошли до тог првог мјеста. Избацили смо четири репрезентативца тако да је ово заиста лијеп успјех – рекао је Озрен.

Момке је до учинка од 15 побједа, три ремија и само једног пораза предводио капитен Никша Благојевић. И он је поносан на своје саиграче.

– Није било лако, било је дуго првенство. У Борцу сам од пете године. Ово је велика ствар за моје другове и мене. Сложна смо екипа, имамо ту радну етику и све нам се вратило. Ево ја сам одличан ђак и успијевам ускладити школу и тренинге. Надам се да ћемо и у другом дијелу сезоне бити на истом, ако не и вишем нивоу – истакао је Благојевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана