Подјелом пехара завршен турнир у теквондоу у Зворнику

Срна
Подјелом пехара завршен турнир у теквондоу у Зворнику

ЗВОРНИК - Подјелом пехара и медаља, вечарас је у зворничком Рекреативно-спортском центру завршен трећи међународни турнир у теквондоу “Гранд при Зворник”, на коме је наступило око 400 такмичара из 11 земаља.

На теквондо турниру учествовали су спортисти из Грчке, Сјеверне Македоније, Бугарске, Румуније, Мађарске, Чешке, Хрватске, Италије, Аустрије, Србије и БиХ.

Предсједник Теквондо клуба “Српски соко” Зворник Душко Кусмук рекао је новинарима да је задовољан одзивом такмичара на овом турниру, поготово након велике паузе коју је проузроковала пандемија вируса корона.

“Наступили су такмичари из 36 клубова узраста од кадета до сениора, односно изузетни такмичари земаља учесница”, рекао је Кусмук, осјенивши да је турнир протекао у фер и одличним борбама.

Замјеник градоначелника Зворника Бојан Ивановић поздравио је учеснике турнира и нагласио да је ова манифестација једна од најбољих спортских промоција града Зворника.

“Интернационална такмичења помажу у промоцији града, не само у овом већ и у другим спортовима”, рекао је Ивановић и нагласио да Градска управа подржава ове и сличне манифестације.

Истичући да ће тако бити и у наредном периоду, Ивановић је рекао да град Зворник издваја знатна средства за рад спортских клубова, а да је Теквондо клуб “Српски соко” један од њих.

У паузи завршних теквондо борби чланови Плесног студија из Зворника извели су неколико плесних тачака.

Организатор такмичења је Теквондо клуб “Српски соко”, а покровитељ Град Зворник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана