Петровић најближи кормилу Радника

Дарко Пашагић
Петровић најближи кормилу Радника

БИЈЕЉИНА - Прозивка фудбалера Радника биће обављена данас, али је до закључења овог броја “Гласа Српске” остало нејасно ко ће је обавити.

Најближи кормилу семберског клуба је Славко Петровић, који је са доста успјеха сједио на клупи од септембра 2014. до августа до 2016. године, али то нико није могао да потврди, јер и поред свих наших настојања генерални директор Небојша Томић јуче се није јављао на телефонске позиве.

- Петровић има највеће шансе да наслиједи Слободана Старчевића, али има и оних у граду, који се са тим не слажу и имају неке своје кандидате. Ситуација је прилично конфузна, али се надам да ће се до наставка првенства ситуација консолидовати. Ако тако не буде Радник би се могао наћи у тешкој ситуацији - рекао нам је извор близак клубу.

Иначе, Петровић је за свог првог мандата у Бијељини имао запажене резултате. Освојио је Куп БиХ и са Радником изборио први историјски пласман на међународну сцену. Потом је сједио на клупи Жељезничара и Слободе, а без посла је од јуна 2018. године.

Конфузија у клубу који је био примјере другима претходних година настала је 27. децембра када је на сједници Управног одбора предсједник Младен Крстајић неочекивано поднио оставку.

Потом се помињало да ће његовим стопама кренути и други чланови Управног одбора, али се то до сада бар званично није десило.

Такође, име некадашњег челника Слоге из Горњег Црњелова Златка Крбањевића помиње се већ дуже вријеме у контексту новог предсједника, али се ни по том питању још ништа не зна.

Уље на ватру долила је чињеница да ће Старчевић отићи са мјеста шефа стручног штаба, јер преузима младу репрезентацију БиХ и иако се очекивало да бар ово питање буде на вријеме ријешено, чекало се практично до посљедњег дана.

Оно што се од раније зна да би фудбалери Радника један дио припрема требало обавити у Медулину од 2. до 12. фебруара, гдје би наступили на “Медулин купу 2020”.
 

Одласци

Оно што је једино познато да ће Радник данашњу прозивку дочекати са два играча мање, јер су током зимске паузе Бијељину напустили Дејан Максимовић и Елдар Хасановић.

Неизвјесно је ни да ли ће бити још одлазака, али и да ли ће се појавити неко ново лице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана