Павловић: Рудар ће и наредне године бити премијерлигаш

Синиша Котараш
Павловић: Рудар ће и наредне године бити премијерлигаш

ПРИЈЕДОР - Млади дефанзивац Рудар Приједора Јован Владимир Павловић привукао је одличним играма у јесењем дијелу Премијер лиге много пажње, па се нашао на мети неких јачих клубова, али је он ипак одлучио да остане у Приједору и помогне клубу да на прољеће обезбиједи опстанак.

Како сам каже, у Рудару је задовољан и нема намјеру да било шта мијења без пријеке потребе.

- С Рударом имам уговор на још годину и по и за сада немам разлога да размишљам о одласку. Задовољан сам и срећан у Приједору, а надам се да су и они са мном. Имам добру минутажу, добре критике и само нека заиста добра понуда, која би задовољила и Рудар и мене, могла би да ме натјера да размислим о промјени средине - истакао је Павловић у разговору за “Глас Српске”.

Приједорчани су почели припреме за прољећни дио сезоне у којем их, без дилеме, очекује велика борба за опстанак.

- Мислим да можемо и да хоћемо изборити опстанак иако су наши највећи ривали убијеђени да то исто могу да ураде. По мени, наш положај на табели не одсликава право стање јер смо ми јесенас, реално, морали да освојимо бар два или три бода више па би сада прича била сасвим другачија. Извукли смо поуке из тих грешака које нам се више не смију дешавати. Вјерујем да ћемо расти из утакмице у утакмицу и да наш опстанак неће доћи у питање - сигуран је Павловић.

Према његовим ријечима, велика ствар је то што је у Рудару остао готово комплетан тим из првог дијела сезоне, а поготово што су најављена и квалитетна појачања.

- Мислим да то за екипу као што је Рудар много значи. Атмосфера у свлачионици је већ била сјајна и сигуран сам да ће на прољеће бити још боља. Наравно, свако квалитетно појачање је добродошло и сигуран сам да ће бити добро примљен у новој средини - каже Павловић.

Наредног понедјељка Рудар Приједор одлази на припреме у Медулин и млади дефанзивац вјерује како ће у Истри успјети да искују опстанак.

 - Имао сам прилику да се припремам у Медулину још док сам играо у Словенији и знам да су тамо услови за рад фантастични. Одиграћемо тамо шест пријатељских утакмица, а посебно добро је што ћемо имати квалитетне противнике јер без јаких ривала у овом дијелу припрема тешко да можемо стећи неку реалну слику о својим могућностима - закључио је Јован Владимир Павловић.

“Предграђе” у срцу

Сјајни дефанзивац поникао је у Жељезничар Спорт тиму, а у Приједор је дошао из редова Крупе. О оба ова клуба Павловић има само ријечи хвале.

- Жељо је моја друга кућа, “Предграђе” ми је остало у срцу и гдје год да одем тамо ћу се увијек враћати. Драго ми је да су фудбалери из моје генерације успјели да направе добре трансфере, што је само потврда квалитетног рада у млађим категоријама. А што се тиче Крупе, вјерујем да могу задржати прво мјесто па да се наредне сезоне у оквиру Премијер лиге боримо за бодове - поручио Јован Владимир Павловић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана