Олимпијски снови на Градском базену: ПК Борац из Бањалуке наставља да ниже успјехе

Mozzart
Foto: Mozzart

Праве спортске вриједности, такмичарски дух и олимпијски снови дио су сваког тренинга на чувеном бањалучком пливалишту. Пливачки клуб Борац из Бањалуке окупља више од 100 чланова, а у наредну годину улази са великим амбицијама – да се на Градском базену поново остварују норме за Олимпијске игре, као и да млади пливачи остварују успјехе на највећим такмичењима!

Подршку на том путу поново им је пружила компанија Mozzart, са којом већ неко вријеме имају сарадњу.

„Много нам значи свака помоћ у развоју клуба. Ове сезоне смо напредовали невјероватном брзином, наш такмичар Ади Мешетовић је учествовао на Европском првенству. Генерално су наши пливачи наступили на великом броју надметања, а надамо да ће у 2022. бити повољнија епидемиолошка ситуација и да ћемо моћи још више да се такмичимо”, нагласио је Жељко Панић, спортски директор ПК Борац.

На Градском олимпијском базену у Бањалуци на љето ће поново бити одржан велики пливачки митинг.

-Термин је идеалан јер ће почети да се јуре олимпијске норме и надамо да се ће бити остварена још нека. Митинг се налази у календару Европске и Свјетске пливачке федерације, а на претходном смо имали учеснике из 11 држава, чак из далеке Канаде. Надамо се да ће наши представници отићи на што више надметања у наредном периоду, а циљ нам је да од ове групе дјеце, односно укупно 100 такмичара, направимо још боље спортисте и људе”, закључио је Панић.

Пливачки клуб Борац само је један у низу спортских колектива којима је компанија Mozzart помогла у претходном периоду.

„Наша мисија није само улагање у најбоље клубове у земљи и најатрактивније спортове. Увијек смо ту да помогнемо свим тимовима који промовишу праве вриједности и подстичу омладину на велике спортске успјехе”, истакла је Марија Раниловић, менаџер корпоративних комуникација у компанији Mozzart.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана