Огњен Врањеш сплетом невјероватних околности избјегао земљотрес у Турској

GS
Foto: Instagram

Бивши репрезентативац Босне и Херцеговине Огњен Врањеш сплетом сретних околности избјегао је велики земљотрес у Турској који је однио хиљаде живота, а испоставило се да му је повреда можда и спасила живот.

Наиме, он се повриједио прије неког времена на утакмици против Галатасараја, након чега се вратио у родну Бања Луку на лијечење и мало прије земљотреса напустио је Антакју која је тешко страдала у земљотресу, пише Курир.

Тако се захваљујући повреди није нашао на мјесту великог земљотреса, а на друштвеним мрежема објавио је неколико порука подршке страдалима.

Ипак, те среће није био његов саиграч Кристиан Атсу који је био у једној згради са директором клуба Танером Савутом, а након што се она срушила, остали су заробљени и још увијек се трага за њима.

 
Бивши играч Челзија Атсу ипак није пронађен испод рушевина, направљена је велика грешка
Врањеш је љетос напустио грчки АЕК и постао нови играч турског прволигаша Хатајспора и на тај начин вратио се у Турску у којој је од 2014. до 2016. године уписао 36 наступа носећи дресове Елазигспора и Газиантепсора.

Хатајспор је за бањалучког фудбалера 14. клуб у каријери дугој 16 година, а ове сезоне је одиграо 15 утакмица у турској Суперлиги.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана