Одиграна меморијална утакмица “Сјећање на др Милана Јелића”

Срна
Одиграна меморијална утакмица “Сјећање на др Милана Јелића”

МОДРИЧА - Селекција Подручног фудбалског савеза /ПФС/ Бањалука побједник је меморијалне утакмице “Сјећање на др Милана Јелића”, одигране у Модричи поводом 13 година од смрти тадашњег предсједника Републике Српске Милана Јелића.

Селекција ПФС Бањалука у утакмици одиграној данас на стадиону “Др Милан Јелић” савладала је селекцију ПФС Добој резултатом 4:1.

Пехар побједничкој селекцији уручио је министар енергетике и рударства Републике Српске Петар Ђокић.

“Милан Јелић обиљежио је свој живот великим резултатима. Његова посебна љубав био је спорт, прије свих фудбал у коме као предсједник Фудбалског савеза Репбулике Српске и Фудбалског савеза БиХ успоставио добре спортске односе”, рекао је Ђокић.

Предсједник Фудбалског клуба “Алфа Модрича” Петар Јелић, син Милана Јелића, рекао је да је циљ меморијала да игром и фер-плеј надметањем млади спортисти и спортски радници још једном одају пошту Милану Јелићу.

Он је навео да су у односу на претходне меморијале, на којима је учествовао велики број екипа из Републике Српске, Федерације БиХ и сусједних земаља, ове године позване двије екипе из Републике Српске.

“Меморијални турнир је традиционалан и вјерујем да ће наредних година бити повољни услови да Модрича поново угостити стотине младих фудбалера”, рекао је Петар Јелић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана