Одборник Мирошљевић уручио спортска колица ККИ "Врбас"

Срна
Одборник Мирошљевић уручио спортска колица ККИ "Врбас"

БАЊАЛУКА - Кошаркашки клуб инвалида /ККИ/ "Врбас" Бањалука данас је обиљежио 18 година рада и постојања, те им је одборник у Скупштини града Владо Мирошљевић уручио нова спортска колица.

"Пуно ми је срце што сам могао да помогнем и што сам дио овог трофејног спортског колектива. Од предсједника Клуба Маринка Умичевића сазнао сам да су им неопходна нова колица, те сам без размишљао одлучио да их купим. Морам да кажем да је све брзо завршено уз помоћ мог нећака из Аустрије Тибора Видовића", рекао је Мирошљевић.

Он је поручио да ће се и даље залагати да имају већу подршку како од градских власти, тако и од Владе, саопштено је из ККИ "Врбас".

Предсједник клуба Маринко Умичевић рекао је да им Мирошљевић у неколико наврата и новчано помогао, те је захвалио за нова спортска колица, јер се зна да коштају десет хиљада КМ.

"Драго нам је што имамо оваквог пријатеља", рекао је Умичевић, који је и сам помагао клуб.

Капитен Кошаркашког клуба инвалида "Врбас" Игор Игњатовић захвалио је доктору Влади Мирошљевићу у своје и у име саиграча.

Он је подсјетио на досадашње сјајне резултате, како у Српској, БиХ, региону и широм Европе, те обећао да ће и даље поносом проносити славу Бањалуке и Републике Српске и освајати трофеје.

У знак захвалности за ову вриједну донацију Биљана Недић, члан ККИ "Врбас", уручила је захвалнице Мирошљевићу и Видовићу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана