Одбојкашице Гацка вечерас дочекују Италијанке

М. В.
Одбојкашице Гацка вечерас дочекују Италијанке

ГАЦКО - Одбојкашице Гацка вечерас од 19 часова у реванш сусрету 1/32 финала ЦЕВ Челенџер Купа дочекују италијанског представника, екипу Реале Мутуа Фенера Кјери У првом сусрету у италијанском градићу Кјери, тим из једне од најјачих лига свијета оправдаo је улогу фаворита и савладаo екипу из Херцеговине резултатом 3:0.

Једна од најискуснијих играчица  тима из Гацка Катарина Поповић казала је за " Глас" да је ово меч који је привукао велику пажњу у том херцеговачком градићу.

- Мислим да нема потребе да трошимо ријечи на екипу која је састављена од самих репрезентативки. Част нам је сто уопште можемо да дијелимо паркет са таквим именима, те да видимо гдје смо тренутно - рекла је Поповићева.

Према њеним ријечима, иако су  у Италији изгубиле, задовољна је партијом коју су приказале у првом мечу.

- Почели смо утакмицу слабије, али како је меч одмицао видјели смо да можемо да играмо да њима. Мислим да ћемо пред нашом публиком бити још боље и да ћемо пружити јак отпор - рекла је Поповићева.

Уз то, овај меч биће имаће и хуманитарни карактер. Наиме, на  уласку у  дворану Културно - спортског центра биће постављене кутије фондације  "Свети Вукашин". Прикупљени новац ићи ће свим онима који су у стању социјалне потребе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана