Новограђанима вјетар у леђа од општинских власти

Д. П.
Новограђанима вјетар у леђа од општинских власти

НОВИ ГРАД - Челници Фудбалског клуба Слобода из Новог Града добили су пуну подршку општинских структура за такмичење у Првој лиги Републике Српске, закључено је на састанку првог човјека Новог Града Мирослава Дрљаче и предсједника најстаријег клуба у Српској Младена Босанчића.

Тим са "Млакви" аплицирао је за учешће у елити Српске, а један од пресудних фактора при одлуци о попуњавању лиге биће и сарадња, односно подршка општинских власти. Од доласка Босанчића на чело клуба много тога је покренуто са мртве тачке, па су "црвени" на путу да се врате тамо гдје им је мјесто.

- Захвалан сам Дрљачи и нашој општини што су стали иза овог пројекта. Такође хвала и челницима Фудбалског савеза Републике Српске на повјерењу које има у Слободу и ово што ради актуелна управа. Ми смо у ових шест мјесеци урадили велики посао, а доста тога је још пред нама. Са великим ентузијазмом смо се ухватили у коштац са свим проблемима и настављамо с радом - рекао је Босанчић.

Клуб ће у овој години обиљежити 110 година постојања, а у наредним данима у посјету Слободи требали би доћи и представници Фудбалског савеза Републике Српске на челу са предсједником Вицом Зељковићем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана