Ново писмо из Звијезда 09 на адресу ФС БиХ

С. К.
Ново писмо из Звијезда 09 на адресу ФС БиХ

БИЈЕЉИНА - Први човјек Звијезде 09 Борис Станишић послао је још једно отворено писмо предсједнику ФС БиХ Елведину Бегићу у којем тврди да га је одлука да се тим из етно-села Станишићи пресели у нижи ранг коштала 1,1 милион КМ.

- Многи ме питају шта желим да постигнем овим писмима, а ја им кажем да желим да се вратимо у Премијер лигу. То нам је крајњи циљ. То је поента ове преписке, а очигледно је да се у савезу до сада нису сусретали са оваквим проблемима, као ни са овако озбиљним противником. То што су они на суду добили Жељезничара је нешто сасвим друго, па они сада мисле да могу све - рекао је Станишић за “Глас Српске”.

Сукоб на релацији Станишић - Бегић траје већ дуже, Бегићу је већ упућено неколико порука, а на посљедње писмо није било одговора. Из Бијељине уједно најављују да ће истрајати у борби да докажу како им је неправедно одузета шанса да изборе опстанак.

- Зашто сте вашом одлуком уз подршку вашег Извршног одбора мени нанијели директну штету од 1,1 милион КМ? Зашто се понижава моје улагање без права на одбрану? Шта треба да урадимо за минимум поштовања? Објасните нам “кућни ред”, како функционише и која су правила за фудбал у БиХ - навео је Станишић, између осталог, у писму, рекавши да није једини који не разумије одлуке савеза.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана