Нови премијерлигаш жели двојац из Борца: Марковић и Босанчић на мети Рудара

С. К.
Нови премијерлигаш жели двојац из Борца: Марковић и Босанчић на мети Рудара

ПРИЈЕДОР - Не одустајемо од покушаја да у Приједор доведемо Бојана Марковића и Дејана Босанчића који, истина, иду са Борцем на припреме, али сам сигуран да би у дресу Рудара експлодирали, рекао је предсједник Рудар Приједора Дарко Милуновић.

Према његовим ријечима, док екипа вриједно тренира под надзором новог шефа стручног штаба Никице Миленковића, управа клуба ради на ангажману неколико квалитетних појачања.

- У преговорима смо са задњим везним Олимпика Небојшом Гаврићем, а жеља нам је да у своје редове вратимо и Љубишу Пецеља, лијевог бека, који је био наш играч када смо прије пет година играли Премијер лигу. Уз њих, на списку жеља је и двојац из Крупе Ајдин Реџић и Јован Владимир Павловић који би за нас представљали вриједна појачања. Наравно, ту није крај, сигурно је да ћемо настојати да у што скоријем року заокружимо тим са којим би ушли у повратничку сезону Премијер лиге - нагласио је Милуновић, уз напомену да са екипом тренира и неколико фудбалера који ће у овом дијелу припрема покушати да се наметну стручном штабу. 

Када су у питању одласци Рудар Приједор још није нико напустио, али ће одлазака у сваком случају бити.

- Од фудбалера који су изнијели терет сезоне није нико отишао, али је сигурно да са неколико играча нећемо продужити уговоре, а то ће зависити од тога ко ће нас појачати – појаснио је Милуновић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана