Никола Ћетковић јунак Жељезничара СТ у мечу са Рудар Приједором: Реми подстрек за наставак сезоне

Синиша Котараш
Никола Ћетковић јунак Жељезничара СТ у мечу са Рудар Приједором: Реми подстрек за наставак сезоне

БАЊАЛУКА - Највећи фаворит за освајање првог мјеста и пласман у Премијер лигу Рудар Приједор већ на старту новог шампионата Републике Српске морао је да се задовољи само једним бодом.

На гостовању код Жељезничара у Бањалуци, изабраници Бориса Савића одиграли су тек 0:0, а није им помогло ни то што су комплетно друго полувријеме имали играча више на терену, након искључења Стефана Кршића. И не само то, један од најискуснијих Бојан Буразор пропустио је да у 82. минуту реализује једанаестерац, тачније млади Никола Ћетковић сјајном интервенцијом зауставио је његов шут па су на крају оба ривала морала да се задовоље са по једним бодом. Јунак утакмице истакао је како је цијела екипа Жељезничара заслужна за бод освојен против фаворита, те да је одлична партија и велико залагање свих првотимаца на крају и награђено добрим резултатом.

- Цијела екипа је дала све од себе и резултат није могао да изостане. Знали смо одакле нам долази опасност, били смо спремни на адекватну реакцију, и чекали своју шансу. Одиграли смо зрелу утакмицу иако је било веома тешко бити са играчем мање цијело друго полувријеме. Што се тиче једанаестерца, ишао сам на осјећај и погодио страну у коју је Буразор шутирао. Овај резултат биће велики подстрек мени и екипи за наставак првенства - поручио је Ћетковић.

Тренер Приједорчана Борис Савић није превише жалио за пропуштеном приликом за тријумф.

- Не желим да ово гледам са негативне стране јер се овакве утакмице дешавају. Лопта није хтела у мрежу, једноставно смо разбранили младог Ћетковића па и не чуди што смо промашили пенал. Идемо даље, нећемо превише да јадикујемо, већ ћемо се спремити за наредни меч и на свом терену, против Сутјеске, настојати да се искупимо за овај резултат - рекао је Савић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана