Најискуснији првотимац Крупе Бојан Пузигаћа оптимиста: Уз појачања до средине табеле

С. К.
Најискуснији првотимац Крупе Бојан Пузигаћа оптимиста: Уз појачања до средине табеле

ЗЛАТИБОР - У другом контролном мечу, током припрема на Златибору, фудбалери Крупе су декласирали чачански Борац са чак 7:0. У стријелце се уписало седам различитих играча, а један од њих је и најискуснији првотимац премијерлигаша из кањона Врбаса Бојан Пузигаћа.

- Иако ми није у опису посла да дајем голове, некако сам се увијек налазио на правом мјесту и кроз каријеру сам постигао заиста доста погодака, можда и више него што би се од једног лијевог бека очекивало. Додуше, прошло првенство се нисам ниједном уписао у стријелце, па ми је овај гол против Чачана некако посебно драг - поручио је Пузигаћа.

Крупљани већ десетак дана одрађују други дио припрема, а искусни дефанзивац истиче да његови млади саиграчи одлично издржавају жесток темпо који им је наметнуо шеф стручног штаба Зоран Марић.

- Имамо солидну, младу екипу и за нас је одлична ствар што смо задржали готово комплетан тим од прошле године. Тај њихов рад и одговоран приступ даје гаранцију да ће Крупа, уз три или четири појачања која очекујемо да дођу, бити конкурентна у борби за мјесто у средини табеле - тврди Пузигаћа.

Протеклу сезону некадашњи првотимац БСК-а, Борца, Челика и Сарајева је искористио за тренерско школовање, јер једнога дана када одлучи да заврши каријеру има жељу да се бави тренерским позивом.

- Посједујем Б лиценцу и планирам да наредне године упишем и школовање за А лиценцу. Док то не завршим, немам намјеру да престанем са играњем јер мислим да могу да помогнем Крупи и овим младим играчима, како на терену својим искуством, тако и са савјетима јер овај клуб има заиста сјајну перспективу - закључио је Пузигаћа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана