Муке Игокее са организацијом: Поклапају се термини мечева АБА и Лиге БиХ

Милан Зубовић
Муке Игокее са организацијом: Поклапају се термини мечева АБА и Лиге БиХ

Лакташи - Послије једне сезоне неиграња, кошаркаши Игокее враћају се у Лигу БиХ и меч првог кола против Вогошће играће у недјељу, а не у суботу, како је првобитно планирано, с обзиром на то да је дошло до поклапања термина.

Сусрет је пролонгиран за дан јер ће екипа из Александровца у суботу гостовати Морнару у Бару у сусрету другог кола АБА лиге.

Поклапање термина прави велике проблеме јер ће бити тешко пронаћи адекватан  термин када се Александровчани буду сусретали са једном од три екипе које играју Другу АБА лигу јер оне своје мечеве играју средином седмице, па ће бити веома тешко ускладити утакмице са путовањима екипа.

- Вогошћу смо успели да померимо за недељу после Морнара, али ће велики проблем бити са екипама које играју Другу АБА лигу, што нас чека врло брзо и то два сусрета у прва четири кола Лиге БиХ. Биће тешко прилагодити се свему јер нас чекају тешка и дуга путовања, али наћи ћемо рјешење - рекао је спортски директор Игокее Вук Радивојевић.

Екипу ће и даље водити помоћни тренер Марко Бараћ, а познато је да ће Лигу БиХ Игокеа играти са комбинованим саставом, у којем ће млађи играчи добијати значајну минутажу, стицати искуство и борити се за мјесто међу најбољим кошаркашима. Послије гостовања Морнару и Вогошћи, Игокеа ће везати двије домаће утакмице против Олимпије Цедевите (19. октобра) и Леотара два дана касније. Затим ће на три гостовања - Спарсу (26. октобар), ФМП-у (28. октобар) и Задру (3. новембар).
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана