Мркоњић Град : Потписан уговор о реконструкцији стадиона

Срна
Foto: Срна

МРКОЊИЋ ГРАД - Начелник општине Мркоњић Град Драган Вођевић и директор локалног предузећа „Миг-електро“ Милан Богојевић потписали су данас уговор о реконструкцији стадиона „Луке“ у вриједности од 357.294 КМ.

Вођевић је рекао да радови подразумијевају набавку и уградњу вјештачке траве и изгадњу расвјете.

Он је истакао велики значај спортско–рекреативног центра „Луке“ за унапређење спортске инфраструктуре и развој спорта, те додао да ће допринијети и развоју туризма.

„Стадион ће да буде један од најмодернијих, са стандардом Фифа квалити про ( FIFA QUALITY PRO ), на понос свих нас. Осим нашег фудбалског клуба Слобода, стадион ће да буде на располагању за припреме и другим спортским екипама“, рекао је Вођевић новинарима.

Он је подсјетио да су у прошлој години за стадион издвојили 379.000 КМ кроз програм капиталних инвестиција, те је тада нивелисан терен, одрађена дренажа и успостављен систем за аутоматско наводњавање.

Предсједник Фудбалског клуба „Слобода“ из Мркоњић Града Миленко Милекић је рекао је да ове године очекују завршетак радова да би фудбалери наставили да тренирају и такмиче се у одличним условима.

Средства за реализацију овог уговора обезбиједила је Влада Србије у износу од 200.000 евра.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана