Mozzart подржао Атлетски клуб Борац

Mozzart
Mozzart подржао Атлетски клуб Борац

Троскок, скок с мотком или у даљ, бацање копља, кугле или диска, класичне или трке с препонама - за њих нема препрека. Они су краљеви краљице спортова у Републици Српској и у топ три клуба у БиХ. Атлетиком се баве од 1948. године, а до сада су у Бањалуку донијели бројна одличја.

У питању је Атлетски клуб Борац који је ове године на Првенству БиХ за сениоре освојио 12 медаља. Борбу за нове успјехе ће наставити у новим Mozzart дресовима јер је регионални лидер у приређивању игара на срећу одлучио да их усрећи.

„До сада смо опрему углавном куповали самостално, тако да нам ова донација много значи. Сви су презадовољни - чланови клуба, тренери, управа... Вјерујемо да ће нам управо нова опрема донијети још успјеха јер, уз подршку Mozzartа, наши резултати могу бити само још бољи”, каже Душко Ивичић, предсједник Атлетског клуба Борац.

Цицибани, пионири, јуниори, сениори.. - у овом клубу имају све узрасне категорије. Међу 50 чланова подједнако су заступљени и момци и дјевојке.. О томе колико су успјешни у свим овим дисциплинама најбоље свједоче резултати. Медаље освајају на домаћим и иностраним атлетским стазама, обарајући сопствене и државне рекорде. На листу рекордера уписао се Лука Ивичић који је прошле године на Првенству Србије за сениоре оборио рекорд БиХ у скоку с мотком стар 41 годину. Зато и не чуди чињеница да, као најуспјешнији атлетски клуб Републике Српске, имају подршку града Бањалука и Министарства спорта. Ипак, због одласка на бројна међународна такмичења и великих амбиција за освајањем нових медаља, додатна подршка много им значи.

 

„Драго нам је што ће атлетичари Борца од сада наступати широм свијета у новој Mozzart опреми. Желимо им да им нови дресови донесу и нове побједе, а тиме и још медаља у Бањалуку”, каже Селма Салкановић, руководилац Дирекције корпоративних послова Mozzartа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана