Mozzart и ове године спонзор футсал турнира у Градишци

Mozzart
Foto: Mozzart

Синоћ је у препуној Арени Градишка завршен други Међународни футсал турнир „Арена 2023". За учеснике из више земаља и посјетиоце био је то прави спортски спектакл јер су имали прилику да уживају у футсал мечевима, али и радничким играма. Подршку организаторима и спортистима и ове године пружила је компанија Mozzart.

Шампион турнира је екипа „ДМ Монтажа Брод". Они су у финалу сениорске категорије, пред препуним трибинама градишке Арене, савладали  тим "Аркадија компани" из Градишке резултатом 5:3.

Побједнички пехар у категорији ветерани 35+ подигла је екипа "Сервис Клиска Лакташи" која је у узбудљивој пенал завршници била боља од тима "Ноћног клуба Утопија".

У финалној утакмици радничких игара "Шпедитери Градишка" резултатом 3:2 савладали су екипу "Прима ИСГ".

Најбољи сениорски тим освојио је награду од 10.000 КМ. Награда за другопласиране је 2.000 КМ, а толико су освојили и побједници у категоријама ветерана 35+ и радничких игара. Другопласиране екипе ветерана и радничких игара освојиле су награде од по 500 КМ.

Током девет дана трајања турнира, вјештине у петопарцу одмјерила је 51 екипа из БиХ, Србије и Хрватске. У категорији сениора такмичила су се 24 тима, 18 у категорији ветерана и девет у радничким играма.

Организатори другог по реду турнира у футсалу су Арена Градишка и Удружење "Наша Сава", а и ове године су посебно захвални спонзору који је сада већ традиционално уз овај спортски догађај.

-Турнир је ове године био још квалитетнији, са још више екипа из регије, а број посјетилаца је био толики да се тражила столица више. Све то не би било могуће без наших пријатеља из компаније Mozzart. Хвала им што су сада већ традиционално уз нас при организацији зимских и љетњих турнира. Увијек нам пружају подршку, а ми се трудимо да оправдамо указано повјерење- каже Дарио Лацковић, члан организационог одбора турнира.

Током финала посјетиоци су уживали у великом сценско-визуелном спектаклу, а организатори поручују да се видимо и идуће године у Арени.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана