Mozzart доказани пријатељ фудбала: Подржали бројне клубове и турнире

ГС
Mozzart доказани пријатељ фудбала
Foto: Mozzart | Mozzart доказани пријатељ фудбала

Регионални лидер у приређивању игара на срећу годинама пружа подршку бројним спортским колективима и догађајима, међу којима су и многи фудбалски клубови и турнири.

Компанија Mozzart кроз донације је до сада подржала многе екипе од оних у најнижим, па све до Премијер лиге, те била спонзор бројних домаћих и међународних турнира. Тако су недавно постали пријатељ Међународног омладинског фудбалског турнира „Football friends“ у Фочи који је окупио бројне клубове и љубитеље овог спорта.

- Компанија Mozzart препознаје сваки пројекат у којем има елемената социјалне одговорности. Међу бројним спортским догађајима које су подржали су и многи турнири, што је веома значајно. Спонзорство турнира „Football friends“ за нас представља важну подршку једној великој и доброј идеји и веома смо захвални на томе- каже Зоран Аврамовић из Асоцијације „Football friends“.

На пруженој руци пријатељства овом турниру захвални су и у Општини из које поручују да ће се потрудити да наредних година турнир буде на још вишем нивоу.

Општина Фоча била је мјесто окупљања екипа Црвене звезде, Ријеке, Војводине, Сутјеске (Никшић), Академије Пандев, Борца, Жељезничара и Сутјеске (Фоча).

У завршници су славили кадети бањалучког Борца након освајања титуле пријателјства на свом првом учешћу на „Football friends“ у Фочи.

Бањалучке наде у финалу су савладале Академију Пандев из Струмице, такође дебитанта. Треће мјесто освојила је Ријека, четврта је била домаћа Сутјеска, пети Жељезничар, шеста Војводина, седма никшићка Сутјеска и осма Црвена звезда. За три дана турнира одиграно је 12 утакмица на којима су постигнута 42 гола.

Турнир у Фочи изњедрио је бројна позната фудбалска имена. На 16. „Football friendsu“ представљена је и монографија о првих 15 година овог турнира под називом „Фудбал- мост пријатељства“, која је, како је навео њен аутор Зоран Аврамовић, уручена сваком од 180 овогодишњих учесника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана