Милош Секуловић јунак тријумфа Леотара у Бијељини: Једва чекамо сљедећи меч

Синиша Котараш
Милош Секуловић јунак тријумфа Леотара у Бијељини: Једва чекамо сљедећи меч

ТРЕБИЊЕ - Након пуних седам година навијачи Леотара су дочекали да њихови љубимци заиграју Премијер лигу, али ни највећи оптимисти нису очекивали да ће изабраници Бранислава Крунића донијети сва три бода са гостовања код Радника у Бијељини.

Требињци су по изузетно лошем времену и тешком терену показали изузетну зрелост, чекали су своју прилику и дочекали је у 68. минуту, када је Милош Секуловић погодио за, испоставиће се на крају, минималну побједу, али и велику радост својих саиграча.

- Чекао сам овај премијерлигашки деби пуних седам година. Припреме за нову сезону су нам биле кратке, али заиста учинковите и ми смо дошли у Бијељину са одређеним амбицијама. Наравно, имали смо велику одговорност и притисак највише због повратка у друштво најбољих, али се нисмо уплашили изазова. Сама утакмица је била доста чврста, Радник своје прилике није искористио, ми јесмо ту једну своју и мислим да смо заслужено тријумфовали. Наравно да сам срећан што је мој погодак пресудио побједника и донио нам три прва бода. Сада са нестрпљењем ишчекујемо утакмице са осталим екипама. Моја амбиција је да одиграм што више утакмица ове сезоне и помогнем тиму да остваримо што боље резултате - истакао је Секуловић.

Један од најбољих играча Леотара у сезони када су Требињци, у сезони 2002/03, били шампиони БиХ Бранислав Крунић вратио се овог љета на “Полице” и преузео функцију шефа стручног штаба. Након стартне побједе блистао је од среће, али је истакао да има још много да се игра.

- Свака утакмица је прича за себе, без обзира на то ко вам је ривал. Ми смо у овом мечу очекивали да освојимо бар бод, а на крају смо имали среће и да узмемо сва три. Имали смо неколико добрих ситуација, једну смо успјели да претворимо у погодак, што се показало као довољно. Истина, Радник је имао више прилика, највише захваљујући неким нашим позиционим грешкама, али и доброј игри Ђорђа Пантелића и Велибора Ђурића. На нашу срећу, нису успјели да поентирају и освојили смо веома важна три бода. Ми смо имали само један начин да изађемо као побједници, а то је да играмо на контре и прекиде. Оно што је мени као тренеру најважније је то да смо одиграли коректно, без грубости и да се нисмо ваљали - нагласио је Крунић.

Требињци ће идућег викенда гостовати код Борца, иако је требало да буду домаћини, али су због обавеза Бањалучана у Лиги конференција пристали на замјену домаћинства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана