Милош Бркић реизабран за предсједника Подручног фудбалског саваза Градишка

Срна
Милош Бркић реизабран за предсједника Подручног фудбалског саваза Градишка

ГРАДИШКА - У Градишци је данас одржана изборна скупштина Подручног фудбалског саваза Градишка на којој је за предсједника овог савеза изабран Милош Бркић из Лакташа, а за потпредсједника Бранко Граховац из Српца.

Изабрани су и чланови Управног обора и осталих тијела Подручног фудбалског савеза и делегати за скупштине фудбалских савеза Републике Српске и БиХ.

За предсједника фудбалских савеза Републике Српске и БиХ предложен је Вицо Зељковић, а предложени су и кандидати за чланове извршних одбора и других тијела ових савеза.

Бркић, који је функцију предсједника Подручног Фудбалског савеза обављао и у претходном мандату, захвалио је за подршку и повјерење представницима Градског фудбалског савеза Градишка и општинских Фудбалских савеза Лакташи, Србац и Прњавор.

Он је навео да је у наредом периоду приоритет Подручног савеза да у срадањи са Фудбалским савезом Републике Српске заврши инфраструктурне пројекте, као што су терени са вјештачком травом у Градишци и Новој Тополи и спорстки центар у Прњавору.

Бркић је захвалио Фудбалском савезу Републике Српске и предсједнику Вици Зељковићу за финансијску помоћ клубовима свих лига, који ће добити помоћ у износу 50 одсто трошкова котизација и трошкова службених лица на утакмицама, у зависности од ранга у којем се такмиче.

Генерални секретар Фудбалског савеза Републике Српске Огњен Ваљић честитао је Бркићу реизбор, истакавши да је остало још да се у јулу заврше избори у подручним савезима Приједор и Добој, те да до краја септембра треба да буде одржана и изборна скупштина Фудбалског савеза Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана