Милорад Додик пожелио успјех кошаркашком репрезентативцу Србије, Далибору Илићу из Игокее

Срна
Милорад Додик пожелио успјех кошаркашком репрезентативцу Србије, Далибору Илићу из Игокее

БЕОГРАД - Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик разговарао је данас у Београду са кошаркашким репрезентативцем Србије Далибором Илићем, који је иначе члан Игокее из Лакташа.

Уочи данашње кошаркашке утакмице репрезентација Србије и Грузије, Додик и Илић су разговарали о такмичарској сезони, оствареним резултатима, као и о плановима за будућност.

Српски члан Предсједништва БиХ пожелио је младом Илићу много успјеха, спортске среће на паркету и побједа, као и успјеха у приватном животу.

Илић је захвалио српском члану Предсједништва БиХ на подршци, која му је, како је рекао, данас посебно важна уочи меча са репрезентацијом Грузије.

Далибор Илић (20) рођен је у Вишеграду. Поникао је у млађим категоријама вишеградске Варде, а љета 2015.  прешао је у млађе категорије Игокее.

Током Суперлиге Србије 2019. године играо је на позајмици у екипи Мега Бемакса. Био је капитен састава јуниорске репрезентације Србије који је освојио златну медаљу на Европском првенству 2018. године, а овог мјесеца добио је позив да игра за сениорску репрезентацију Србије за квалификације за одлазак на Европско првенство 2021.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана