Милан Вулић, кошаркаш Игокее: Питамо се нешто на нашем терену

М. З.
Милан Вулић, кошаркаш Игокее: Питамо се нешто на нашем терену

ЛАКТАШИ - Са много самопоуздања након четири везане побједе кошаркаши Игокее угостиће Црвену звезду у 17. колу АБА лиге, а тај сусрет на распореду је у понедјељак од 17 часова.

Домаћи састав на добром је путу да обезбиједи опстанак у регионалном такмичењу, док Београђани јуре пласман међу четири најбоље екипе, а на меч долазе након пораза од Барселоне у Евролиги. Тренер екипе Драган Бајић пред овај меч има проблема јер су Сава Лешић и Ђорђе Гагић прехлађени, док је екипу у међувремену напустио Литванац Ваидас Каринијаускас који није играо од деветог кола због повреде бутног мишића. Посљедњи играч који је стигао у Игокеу је Милан Вулић који је на двије досадашње утакмице показао да се на њега озбиљно може рачунати, а обје завршио са по десет поена.

- У госте нам долази велики противник, екипа из Евролиге која је попуњена баш на свим позицијама, али после четири везане победе мислим да се и ми нешто питамо на нашем терену. Показали смо да можемо играти против квалитетних тимова па се тако спремамо и за овај сусрет. Све победе смо остварили јер смо се добро спремили за те мечеве па ћемо исто тако приступити и овој утакмици и нека победи бољи - рекао је Вулић.

Прије десетак година био је члан бањалучког Борца са којим је играо против садашњег тима, тако да му услови у клубу као и Лига БиХ нису непознати.

- Екипа ме феноменално прихватила и имам осећај да сам с њима од првог дана припрема па практично није било оног класичног периода адаптације. Добио сам слободу да играм кошарку па желим да то поверење вратим на терену - додао је Вулић.

Парови, субота: Цибона - Будућност (18), Партизан - Задар (18). Недјеља: Мега - Крка (12), Цедевита Олимпија - Приморска (18), Морнар - ФМП (20).

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана