Мелег продужио сарадњу са Борцем

ГС
Foto: ФК Борац Бања Лука

БАЊАЛУКА- Један од најбољих фудбалера Борца, Дејан Мелег, потписао је нови једногодишњи уговор са бањалучким клубом, па ће дрес са бројем 24 и наредне сезоне остати у његовом власништву.

- Други пут сам продужио уговор са Борцем на обострано задовољство. Наредна сезона ће бити моја трећа у бањалучком Борцу и желим да се захвалим челним људима клуба на повјерењу - рекао је Мелег.

Дејан је међу "црвено-плаве" редове стигао средином октобра, 2020. године, а до сада је одиграо 62 утакмице на којима је постигао 11 голова. 

- Најтеже је понављати добре резултате из сезону у сезону, тако да сви можемо бити задовољни што смо поново изборили наступ на европској сцени. На нама је да се сада што боље спремимо за предстојеће изазове и да остваримо што боље резултате - казао је Мелег.

Потпредсједник Борац Богољуб Зељковић казао је да су сви у клубу задовољни што је Мелег одлучио да продужи сарадњу.

- Дејан је играч који је од самог доласка одиграо важну улогу у свим нашим успјесима . Од првог изласка на европску сцену, преко освајања шампионске титуле и пласмана у финале Купа БиХ, па до ове сезоне и новог изласка у Европу. Врло брзо смо се договорили око наставка сарадње. Уговор смо продужили на још годину дана уз опцију даље сарадње - рекао је Зељковић.

Он је истакао да је пред руководством клуба пуно посла наредних дана.

- Имамо доста играча којима истиче уговор. Преговарамо у вези са њиховим останком, а увелико радимо и на доласку нових играча. Више детаља требало би да буде познато у току наредне седмице - додао је Зељковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана